Philip Bloom

Philip Bloom

Philip Bloom este un cineast Britanic cu renume mondial care, în ultimii 10 ani din cariera sa de 27 de ani, s-a specializat în crearea unor imagini cinematografice incredibile, indiferent de camera folosită. Philip este foarte cunoscut în industrie pentru prezența sa atât în fața camerei cât și în spatele acesteia.  Aprecierile sale cu privire la echipamentele de filmare sunt foarte populare datorită opiniilor sale obiective, cunoștințelor și remarcilor sale îndrăznețe. 
A lucrat pentru toate posturile principale de difuzare media  din UK, cum ar fi BBC, ITV, C4 și Sky, precum și pentru numeroase companii de producție independente și mulți alții din întreaga lume inclusiv CNN, CBS, Discovery, FOX și NBC.

Philip este într-o continuă extindere a abilităților sale creative, experimentând mereu cu noua tehnologie. Monitorizarea atentă a conturilor sale pe  platformele de social media precum Facebook, Twitter și Instagram precum și site-ul său enorm de popular sunt frecvent folosite pentru a ajuta și educa realizatorii de filme din toate nivele profesionale. 

În plus față de activitatea sa de educare din online, el călătorește frecvent în diverse părți ale lumii pentru a învăța realizatorii de filme tineri și bătrâni tehnici mai eficiente. Nu doar prin intermediul tehnologiei dar și prin abilități mai bune de storytelling. Ateliere sale de lucru au avut un succes enorm în jurul lumii și el va continua să le conducă cât mai mult posibil, fiindcă învățarea nu se oprește niciodată.
 

András Studinger

Studinger András

 

A fost primul care a aderat  la tabăra maghiară a cinematografiei de nunți care a continuat să cucerească piața internatională. Lucrările sale sunt caracterizate prin culori specifice, compoziție interesantă și diversitate continuă a stilului post producție. Puritatea viziunii sale tehnice și ideile sale inedite produc o muncă relevantă an după an. Scopul său inițial a fost să revoluționeze cinematografia locală a nunților și să poată vizita cele mai renumite locații de nunți din lume.

Stuart McBratney

Stuart McBratney

Stuart McBratney a început să facă filme de amatori acum 30 de ani și lucrează ca profesionist, în calitate de regizor, de 14 ani.

A făcut peste 500 de reclame TV având clienți precum Honda, Nike și McDonalds, numeroase videoclipuri muzicale, serii de televiziune filmate în Rusia și Ukraina și două filme de lung metraj inclusiv faimosul câștigător la festivale din întreaga lume intitulat "Pop-Up".

Din anul 2016 este reprezentat in Hollywood la nivel profesional  și în anul 2018 a absolvit doctoratul la  Universitatea Newcastle din Australia. În luna mai, Stuart va începe producția celui de-al treilea film de lung metraj în calitate de scenarist/regizor – "Don't read this on a plane".

Nick Driftwood

Nick Driftwood

Nick Driftwood (AKA the GH2 Driftwood hack) runs Driftwood Productions in Brighton, UK. Currently producing a series of short films for the movie ‘Driftwood’ for tba release and ‘The Collective Short stories of Bertolt Brecht’, Driftwood Productions UK are also responsible for producing live performance theatre, music and arts events. Nick is an experienced filmographer, director and keen actor.

He is also a Panasonic Lumix Ambassador.

Alexandru Ciocan

Alexandru Ciocan

Senior Colorist la O-video 

In ultimii 20 de ani am avut plăcerea de a lucra ca și colorist in postproducție în România, America, Rusia, Bulgaria, Israel  și Grecia.

Când am inceput sa lucrez ca și colorist  m-am concentrat în special pe proiecte comerciale pentru televiziuni si cinema. Am lucrat pe filme de lung metraj la fel ca și documentare, seriale TV, scurt metraje și  Videoclipuri muzicale.

Colorizarea în ultimii ani a trecut printr o revolutie și a devenit foarte accesibil pentru oricine. Acest fapt se datoreaza a dezvoltării platformelor de colorizare pe bază de software. La fel prin aceasta dezvoltare ne-am dat seama cît de importsnt este prezenta coloristului la orice proiect. Astăzi să fii colorist înseamnă de multe ori sa fii pe de o parte producător, editor chiar si inginer IT pe lângă faptul ca esti colorist propriu zis.

Dominik Deras

Dominik Deras

Timp de 6 ani am lucrat ca și fotograf și editor dar din totdeauna mi-am dorit să fiu implicat în creația filmelor cinematografice. În mintea mea a rămas mereu dorința de a aprofunda procesul de creație a filmelor de acțiune. De la fotografie, prin editarea foto către conceperea propriilor mele filme am ajuns suficient de implicat ca să descopăr colorizarea.

Am făcut prima mea corecție de culoare a unui video folosind Photoshop. Am înregistrat o filmare și i-am procesat toate cadrele pentru a-mi face videoul să arate mai bine. Apoi am trecut la efectele finale dar totuși am simțit că ceva nu era cum trebuie. Mi-a luat câteva ore de căutare pe internet pentru a găsi ce doream să știu despre colorizare. Atunci am știut că trebuie să devin un colorist profesionist.

Mi-am început călătora de colorist învățând la Nucoda Film Master de la Platige Image pe durata verii. Ulterior, în alt loc, am aflat despre Davinci Resolve. Am lucrat ca și asistent DI și după o vreme am devenit Colorist Senior la Badi Badi Postproduction House în Polonia. După 5 ani ca și ”Senior” am devenit freelancer. În această etapă sunt acum.